Despre Dalis

Cu o poveste ce începe în 2005, Dalis a evoluat pentru a deveni o prezență vitală în lumea îngrijirii animalelor. Suntem o sursă de încredere pentru hrana, furajele, accesoriile și echipamentele destinate animalelor de companie și nu numai. Misiunea noastră este să aducem sănătate și fericire în viața lor, încurajând conexiunea specială dintre oameni și animale.

Valorile noastre

Valorăm calitatea în fiecare aspect al activității noastre. Fiecare produs aflat în oferta noastră este selectat cu grijă, având în vedere cele mai înalte standarde de nutriție și siguranță. Într-o lume plină de opțiuni, Dalis se remarcă prin atenția noastră riguroasă la detalii și selecția responsabilă a produselor pe care le oferim.

Suntem mai mult decât o afacere - suntem o comunitate construită în jurul dragostei necondiționate pentru animale. Motoul nostru, "Alege Sănătatea și Iubirea Necondiționată", reflectă angajamentul nostru de a oferi cele mai bune produse și servicii, indiferent de buget. Fiecare animal merită să fie iubit și îngrijit, iar noi suntem aici pentru a face acest lucru posibil prin diversitatea de opțiuni pe care le oferim.

Valorile noastre ne ghidează în tot ceea ce facem. Credem în transparență și integritate în toate relațiile noastre - cu clienții, furnizorii și, mai presus de toate, cu animalele. În echipa noastră, pasiunea pentru animale se îmbină cu cunoștințele specializate, oferindu-vă consultanță expertă și sfaturi personalizate pentru nevoile fiecărui prieten necuvântător.

Misiunea noastră

Dalis a evoluat, însă esența noastră rămâne aceeași. Cu fiecare acțiune pe care o întreprindem, reafirmăm angajamentul nostru de a promova bunăstarea animalelor și a construi legături autentice între oameni și prietenii lor fideli. În fiecare pachet pe care-l livrăm și în fiecare consiliere pe care o oferim, aspirăm să aducem zâmbete și cozi în mișcare, să dăruim sănătate și să celebrăm iubirea necondiționată dintre oameni și animale.

Mulțumim!

Mulțumim ca ne acordați încredere pasiunii noastră pentru animale și devotamentului pentru calitate.Dealungul aniilor am creat o comunitate ce aduce împreună dragoste și grija pentru prietenii noștri necuvântători. Suntem deschiși să găsim soluții fiecărui buget, iar fiecare animal primește tot ce merită.

- Mureșan Adrian Florin, Fondator